Ons netwerk

Onderstaande bedrijven hebben zich aangesloten bij Stichting Schoon Metselwerk. Bezoek ook hun websites voor meer informatie en wat ze voor je zouden kunnen betekenen.

MSGS

MSGS is expert op het gebied van gevelkleuring. Heeft u last van kleurverschil door verwering, scheurvorming, aanrijdschade of verbouwingswerkzaamheden? Wij kleuren uw bakstenen, voegwerk en metselwerk en bieden het juiste advies bij uw project.

Ga naar website
BNL Producten

BNL Producten heeft dé oplossing voor een perfecte gevelreiniging en gevelbescherming. Wij bieden u advies op maat en professionele producten voor de behandeling van uw vastgoed onder één dak. 

Ga naar website
Gevelreiniging

Gevelreiniging behandelt, reinigt en kleurt alle soorten bakstenen en betonnen gevels, voor zowel nieuwbouw en renovatie als restauratie. Ook voor uw metselwerk hebben wij maatwerk advies en passende producten.

Ga naar website
Uitbesteed

Uitbesteed is dé specialist op het gebied van gevelrestauratie en gevelrenovatie. Wij bieden al jarenlang deskundige projectbegeleiding en maatwerk advies bij particuliere en zakelijke bouwprojecten, en richten ons hierbij specifiek op de gevel.

Ga naar website